Συνεχίζονται στην Βόρεια Πιερία οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Πιερικής Αναπτυξιακής για την 1 η πρόσκληση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020.

Η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ, στο πλαίσιο δημοσιοποίησης της πρώτης πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων για έργα ιδιωτικού ενδιαφέροντος στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, συνεχίζει τις ενημερώσεις της σε όλη την Πιερία. Αυτή τη φορά διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου και ώρα 6.30μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα βασικά χαρακτηριστικά του τοπικού προγράμματος LEADER, το περιεχόμενο των δράσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, οι διαδικασίες υποβολής των αιτήσεων στήριξης, οι επιλέξιμες δαπάνες των δράσεων, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και οι πιο σημαντικές υποχρεώσεις των δικαιούχων κατά την υποβολή.

Η διοργάνωση ανάλογων ενημερωτικών εκδηλώσεων θα συνεχιστεί και στους Δήμους Δίου-Ολύμπου και Κατερίνης και επί της διαδικασίας υποβολής.
Επιπλέον, θα γίνουν 2 κλαδικές συναντήσεις ενημερώσεων για τον τομέα του τουρισμού και της μεταποίησης.