ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό και με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνει μέτρα προστασίας από την πανδημία του COVID-19.

Τα μέτρα εφαρμόζονται στα γραφεία της Πιερικής Αναπτυξιακής από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες ή μέχρι νεωτέρας.

Η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και με εξ αποστάσεως εργασίαΠαρακαλούμε τους πολίτες/επενδυτές και τους συνεργάτες της εταιρείας να προσέρχονται στα γραφεία της εταιρίας μας μόνο κατόπιν ραντεβού και μόνο για τις αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους επισκέπτες που βρίσκονται στα γραφεία είναι υποχρεωτική, καθώς και η συμπλήρωση εντύπου ιχνηλάτησης.

Η επικοινωνία για οποιαδήποτε θέμα, μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και η αποστολή εγγράφων να γίνεται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά ή με fax.

Υπενθυμίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας:

ΤΗΛ : 2351027541
FAX : 2351025187
E-MAIL : pieriki@otenet.gr